Drømmedagen med landslaget

Vi i Get er stolt sponsor av landslaget, Get-ligaen og Norges skøyte- og hockeyskole og er glade for å få samarbeide med lidenskapelige hockeyspillere i alle aldre!

I november 2017 hadde vi en fotokonkurranse for alle hockeylag i alderen 9-14 år. Konkurransen var i samarbeid med Norges Ishockeyforbund hvor førstepremien var en drømmedag på Hamar, med en egen trening for laget med landslagstrener Petter Thoresen, seter på første rad under storkampen Norge – Frankrike og innpass i garderoben og møte med landslagsgutta etter kampen. Transport til og fra Hamar, samt overnatting på hotell for hele laget var også inkludert.

Konkurransen gikk ut på å sende inn et kreativt lagbilde til oss og få venner og kjente til å stemme på bildet. De tre bildene med flest stemmer ble bedømt ut i fra en jury med representanter fra Norges Ishockeyforbund og Get.

 Jutul Gutter 2017 gikk av med seieren i fotokonkurransen

Det var utrolig gøy å se engasjementet i klubbene og langt over 130 klubber var med i konkurransen. Av alle bidragene var det Jutul Hockey gutter 2007 som dro avgårde med seieren. De fikk inn hele 4700 stemmer på dette bildet:

 

 

Jutul hadde det helt topp dag på Hamar

Det var stas å sitte på tribunen og heie fram gutta når man kunne sitte på første rad. Når Norge i tillegg slår Frankrike ned i skøytene blir det jo ekstra gøy! Mer om hvordan gutta hadde det under drømmedagen kommer senere, vi lager selvsagt en egen film som viser høydepunkter fra dagen.

 

Her er noen av de lagene som var med i konkurransen:

 

 

Gå inn på Get.no om du ønsker å se alle bidragene i konkurransen.