Lene har aldri hatt problemer med bredbåndet hjemme

SERVICELEDELSE HJEMMEFRA: Med full bredbåndsdekning kan Lene Stensland være tilgjengelig for Servicetorget på lokalsykehuset fra hjemmekontoret på Fevik. Foto: Katrine Lunke

Bredbånd med full fart, stor kapasitet og null nedetid. Det er minstekravet fra Lene Stensland som hver dag er tilgjengelig for jobben utover kvelden, mens guttungen skal spille online og far se fotball på tv.

Slik får du bedre wifi hjemme

  • Bytt ut gammelt utstyr som ikke støtter hastigheten du ønsker
  • Plasser ruteren åpent og fritt så signalene ikke stenges
  • Sett inn en trådløs forsterker slik at du får signaler inn i alle kriker og kroker

Se tips om hvordan du får et bedre trådløst nett på Get.no

Grimstadjenta Lene Stensland har ingen åtte til fire jobb med å lede Servicetorget til det lokale sykehuset. Derfor er hun avhengig av å kunne ta med seg jobben hjem og være tilgjengelig for sine ansatte på kveldstid.

– Jeg er pålogget og tilgjengelig så godt som hele tiden i og med at Servicetorget på sykehuset er åpent alle dager til klokken 21. Jeg har ofte hjemmekontor på kvelden, og det er aldri problemer med nettilgangen, forteller Stensland som har vært Get-kunde siden hun flyttet hjem igjen til sine barndomstrakter i Grimstad.

Best erfaringer med Get

I 10 år bodde Stensland sammen med mannen og sønnen i Asker. Der prøvde familien ut en annen tv-leverandør.

– Min erfaring er at Get er best og leverer mest stabilt. Og det er en stor fordel å ha samme leverandør av bredbånd og tv. Vi kan forholde oss til ett kundesenter, og det er jo ikke alltid man vet om det er tv eller nett det er noe i veien med, sier Stensland.

Hun er spesielt fornøyd med at hun alltid får raskt svar ved å chatte med kundesenteret hvis noe ikke er som det skal.

– Og Get er også veldig flinke til å legge ut driftsmeldinger de få gangene det er noe galt i området vårt, sier Stensland.

Sjekk hvilket bredbåndstilbud fra Get som passer i ditt hjem

Fornøyd med større fleksibilitet

Hun ser derfor liten grunn til å vurdere tilbudene som kommer fra andre bredbåndsleverandører som hun beskriver som ”veldig på”.

BAKGRUNNS-TV: Tv-en står ofte på samtidig som Lene Stensland holder seg oppdatert på mobilen eller jobber på pc-en.

– Jeg er også toppfornøyd med valgfriheten og hvordan tv-tilbudet fra Get kan tilpasses familiens ønsker. Nå har guttene i huset fått seg tilgang til all den norske seriefotballen. Og vi har fått tilbake den engelske tippekampen på lørdager med ”ding dong” ved scoringer, det er jo kjempestas, sier Stensland.

I eneboligen på Fevik er det foruten tv i alle tre etasjer, to nettbrett, tre pcer og tre mobiler som alle skal dele på bredbåndskapasiteten.

– På kveldstid ser jeg på tv og surfer på mobilen samtidig som Spotify går nonstop på min sønns mobil. I tillegg spiller han gjerne Playstation 4 over nettet, og samtidig skal jo faren hans gjerne få med seg en fotballkamp på tv. Alt fungerer helt fint når vi alle er på nett samtidig, sier Stensland.

Velg de tv-kanalene du elsker og skreddersy ditt tv-tilbud med Get

Tatt grep for å gi gode bredbåndsopplevelser

Andreas Frivold, Gets salgssjef i Arendal

Gets salgssjef i Arendal, Andreas Frivold, mener Get har etablert seg med både familien Stensland og et stort antall andre kunder på Sørlandet fordi man har lyttet til kundenes behov.

– Vi ser at god trådløs dekning blir viktigere og viktigere, kundene forventer det. Vi i Get har både oppgradert vårt nett og investert mye i infrastruktur for å sikre at alle våre kunder får gode bredbåndsopplevelser både i dag og i tiden som kommer, sier Frivold.

Frivold understreker også at én av de store fordelene for Get-kunder er tilstedeværelsen gjennom Gets lokale kontor i Arendal.

– Kunder kan komme innom oss her på kontoret med sine spørsmål, eller vi kan komme innom og gi dem enkle råd for å få en bedre bredbåndsopplevelse. Vi tilbyr også en trådløs ekspert som man kan leie for å få tips om hvordan dekningen hjemme blir så optimal som mulig, og han kan også identifisere eventuelle støykilder i hjemmet ditt som gir dårlig nettilgang, forteller Frivold