På vakt døgnet rundt for din trygghet

ALLTID BRANNBEREDT: Safe4s profesjonelle operatører overvåker og behandler alle alarmer, de tar alltid kontakt per telefon når alarmen går.

Når brannalarmen går i din bygård tar sikkerhetsselskapet Safe4 alltid tak i situasjonen. Safe4s profesjonelle operatører er på vakt for Get Safe-kunder døgnet rundt.


Safe4

  • Alarmstasjon som overvåker døgnet rundt
  • Satser offensivt for å utvikle verdens mest moderne alarmsentral
  • Sertifiseringen stiller strenge krav til teknisk utstyr, rutiner og antall operatører
  • Alarmstasjonen opereres av fagfolk med vekterutdanning og mange års erfaring
  • Operatører tar alltid kontakt per telefon når alarmen går, med beboer, kontaktpersoner, brannansvarlig og med Brannvesenet om nødvendig

Safe4

Get Safe er en smart brannvarslingstjeneste tilpasset boligselskaper som er tilkoblet Safe4s alarmstasjon. Om røykvarsleren oppdager røyk vil den varsle alarmstasjonen og Safe4 vil kontakte brannvesenet.

– Vår oppgave er å være den som aldri sover. Vår alarmstasjon er bemannet
 24 timer i døgnet slik at noen alltid får det med seg hvis brannalarmen går hjemme hos deg, sier Berit Aune, teknisk direktør i Safe4.

SMS til alle beboere
Safe4 mottar alle brannalarmer øyeblikkelig, og kontakter beboerne for å avklare situasjonen. Dersom alarmstasjonen ikke får kontakt med beboer vil alarmstasjonen kontakte brannvesenet direkte for å unngå at verdifull tid går tapt.

– Hvis vi ikke får tak i noen, så ringer vi alltid til 110, og det sendes noen fra brannvesenet. Samtidig gir vi via appen og SMS beskjed til alle som bor i bygget om at brannvesenet er varslet. Dette bidrar til å øke sikkerheten og til å evakuere bygget raskere, forteller Aune.

Avverger falske alarmer
Varsling til andre røykvarslere i samme varslingsgruppe skjer umiddelbart, men alarm utløses ikke og SMS til beboere sendes ikke umiddelbart. En kort forsinkelse gir beboer mulighet til å avklare en eventuell falsk alarm før alle naboene varsles.

– Hvis du for eksempel er i leiligheten din og har stekt en biff litt for hardt, er du gjerne opptatt med å lufte og skru av platen. Da blir du småstressa fordi sirenen samtidig uler fra røykvarsleren. Alarmoperatøren vår vil da ringe deg i løpet av få sekunder og oppklarer at alarmen ble utløst ved et uhell. Det er viktig å avklare om det er falsk alarm, slik at ikke andre i oppgangen blir unødig engstelig.

Spesielt tilpasset borettslagsleiligheter
Teknisk direktør Berit Aune, som har over 20 års fartstid fra sikkerhetsbransjen, har sammen med sine erfarne kollegaer i Safe4 bistått Get i deres utvikling av Get Safe.

– Kompetansen om sikkerhetsbransjen, som vi har bygd opp gjennom mange 
år, har vi benyttet sammen med Get. De kan nå tilby et brannvernprodukt spesielt tilpasset leiligheter i borettslag, sier Aune.

Topp moderne alarmstasjon
Safe4 Security Group AS har en topp moderne døgnbemannet alarmstasjon. Stasjonen er blant annet sertifisert og godkjent av FG (Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd) for å tilby alarmstasjonstjenester i Norge. Alarmstasjonen har internasjonal dekning og en uavhengig og åpen infrastruktur, og behandler alarmsignaler etter faste instrukser og avtaler.

Alarmoperatørene har ledende operatørkompetanse og bistår kunder med rådgivning og support. De kontakter vekter, politi, brannvesenet, ambulanse eller håndverker når situasjonen krever det. Safe4s profesjonelle operatører er underlagt taushetserklæringer og det er krav om politiattest ved ansettelse av nye operatører.