Get Safe-app

Get Safe-appen gir deg mulighet til å legge til flere brukere og enheter, samt invitere andre med i ditt trygghetsnettverk. I tillegg kan  du skru av og på innbruddsalarmen og se temperatur og luftfuktighet for hjemmet ditt.


devices

BrukereADMINISTRERE BRUKERE
Trykk på ikonet for brukere for å legge til nye brukere i hjemmet ditt. Her må du definere hvilken type bruker du ønsker å legge til: en som bor i hjemmet, venner og familie, eller øvrige brukere og bekjente. Man kan også velge hvilke rettigheter og tilganger de skal ha i hjemmet.

Fjernkontroll ikon

SETTE PIN-KODE FOR FJERNKONTROLL
Første gang du knytter en multisensor til hjemmet ditt i appen, må du legge inn PIN-kode for fjernkontroll. Denne koden behøver du for å aktivere og deaktivere innbruddsalarmen via den medfølgende fjernkontrollen. PIN-koden kan endres ved å trykke på ikonet som vist til høyre, under ditt hjem i appen.

Sensor

ENDRE SENSITIVITET FOR SENSOR
Juster sensitiviteten til din innbruddsalarm for å tilpasse den til dine husdyr. Du kan velge mellom ingen, lite eller stort husdyr. Unngå falsk alarm ved å teste på forskjellige nivåer, og sikre at du har valgt riktig.

EnhetLEGGE TIL FLERE RØKVARSLERE I SAMME HJEM
Du kan ha flere smarte røykvarslere tilknyttet hjemmet ditt. Trykk på (+) for å legge til  flere røykvarslere.

 

Google PLay
App Store


TIPS
Har du ikke tilgang til appen? Husk at du kan også administrere den smarte røykvarsleren og nettverket ditt i Get Safe-portalen