10 tidligere Golden Globe-filmer du kan leie hos Get

THE REVENANT med Leonardo Di Caprio og Tom Hardy. TM and © 2014 Twentieth Century Fox Film Corporation.  All Rights Reserved.

Hollywood har kåret de aller beste filmene, tv-seriene og skuespillerne fra 2018. Vi har plukket ut et lite utvalg filmer som tidligere har vunnet Golden Globe. Filmene kan du leie i Get nett-tv eller på Get-boksen. 

Fjorårets aller beste filmer og tv-serier ble hedret i januar under en av verdens største og mest anerkjente prisutdelinger. Golden Globe-prisene ble delt ut i Beverly Hills med Hollywoods største stjerner til stede.

Du kan leie filmene på Get-boksen eller Get nett-tv

På Get-boksen:

  • Velg PLAY i hovedmenyen og trykk OK.
  • Velg det du ønsker å leie, og bekreft med PIN 1.
  • Filmene du har leid vil være tilgjengelige i MINE OPPTAK under LEIDE FILMER i 48 timer.
  • Leide filmer belastes på din neste faktura.

Duften av Kvinne

DRAMA. USA. 1992.

Den unge studenten Charlie skal som ekstrajobb ta seg av den egenrådige, pensjonerte og dessuten blinde oberstløytnanten Frank Slade en helg i dennes hjem. Men Slade har sine egne planer – han tar Charlie til nærmeste lufthavn for å dra til New York. Slade har bestemt seg for å leve livet til fulle. Det blir et møte som skal forandre begge mennenes liv.

Duften av en kvinne med Al Pacino og Chris O’Donnell. Copyright: SF Anytime.

Forrest Gump

DRAMA. USA. 1994.

Forrest Gump er filmen som blev kult. Tom Hanks gjør en utrolig prestasjon i rollen som Forrest, en helt vanlig mann med en troskyldighet som kom til å påvirke en hel generasjon. Filmen fikk seks Oscar, bl a Beste film, Beste regi (Robert Zemeckis) og Beste mannlige hovedrolle (Tom Hanks).

Forrest Gump med Tom Hanks og Sally Field. Copyright: SF Anytime.

Redd menig Ryan

ACTION. USA. 1998.

D-dagen, den 6. juni 1944. Under de alliertes invasjon av Normandie ble to amerikanske soldater drept. En tredje bror har nettopp blitt tatt tilfange av japanerne – og USA-hærens øverstkommanderende gir ordre om at den fjerde broren må bli funnet og sendt hjem til sin mor. Men han befinner seg allerede bak den tyske fiendelinjen. En gruppe på åtte soldater får det vanskelige spesialoppdraget å redde menig Ryan. Steven Spielbergs mektige krigsfilm vant fem Oscar.

Redd menig Ryan med Tom Hanks og Matt Damon. Copyright: SF Anytime

Gladiator

ACTION. USA. 2000.

Keiser Marcus Aurelius begynner å bli gammel, og hans sønn Commodus bekymrer seg for å bli utkonkurrert av de som nyter farens gunst. Den store generalen Aelius Maximus blir derfor dømt til døden, men unnslipper sine bødler. Han dukker opp i en uventet situasjon til keiserens store forskrekkelse. Filmen vant flere Oscars!

Gladiator med Connie Nielsen og Djimon Hounsou. Copyright: SF Anytime

Ringenes herre: Atter en konge

ACTION. USA. 2003.

Brorskapets reise nærmer seg slutten. Saurons styrker har angrepet Gondors hovedstad Minas Tirith i det siste slaget mot menneskeheten. Med ene og alene en riksforstander som leder har det en gang så stolte kongeriket aldri hatt større behov for kongen sin. Men kommer Aragorn til å finne den indre styrken han trenger for å akseptere den rollen skjebnen har bestemt at han skal spille, kommer han til å kunne iføre seg rollen han ble født til?

Ringenes herre: Atter en konge med Med Elijah Wood og Cate Blanchett. Copyright: SF Anytime.

Babel

DRAMA. Frankrike/Mexico/USA. 2006

Tre historier blir flettet sammen over tre forskjellige kontinenter. To turister i Marokko, en meksikansk kvinne og en japansk jente opplever situasjoner som hører sammen på en kraftig måte som de blir berørt av. Alt begynner med en tragedie for et amerikansk ektepar på ferie.

Babel med Brad Pitt og Cate Blanchett. Copyright: Nordisk Film

The Descendants

DRAMA. USA. 2011.

En kritikerrost og bittersøt historie fra regissøren av den Oscar-belønnete filmen Sideways. Matt King er en mann hvis liv har passert ganske begivenhetsløst både for ham selv og andre. Når konen blir utsatt for en ulykke utenfor Waikiki tvinges Matt til å revurdere måten han lever livet sitt på og han må nå engasjere seg mer aktivt i døtrenes oppvekst.

The Descendants med George Clooney og Shailene Wondley. Copyright: SF Anytime.

Argo

THRILLER. USA. 2012.

Den spennende thrilleren Argo er basert på en virkelig hendelse, i hovedrollen ser vi Oscar-belønnede Ben Affleck som også har regissert filmen. Den 4. november 1979 pågår den iranske revolusjonen og 52 amerikanere tas som gisler når USAs ambassade stormes av iranske militærstyrker. Seks amerikanere lykkes å flykte midt i kaoset, men vet at det er bare et tidsspørsmål før militæret finner dem. Derfor foreslår CIA-spesialisten Tony Mendez en ukonvensjonell og risikofylt plan for redde dem ut av Iran.

Argo med Bryan Cranston og Ben Affleck. Copyright: SF Anytime.

The Revenant

THRILLER. USA. 2015.

Under en ekspedisjon i den uutforskede amerikanske villmarken blir Hugh angrepet av en bjørn og etterlatt for å dø. I sin kamp for å overleve må han gjennom utrolige prøvelser og blir forrådt av sin nærmeste venn. På jakt etter oppreisning drives han av ren vilje, og kjærlighet til familien sin. Filmen fikk Oscar for beste regi, beste mannlige hovedrolle og beste foto.

THE REVENANT med Leonardo Di Caprio og Tom Hardy. TM and © 2014 Twentieth Century Fox Film Corporation.  All Rights Reserved.

Moonlight

DRAMA. USA. 2016.

Moonlight er et grensesprengende og intimt portrett av en ung svart manns liv fra barndom til voksen alder i et tøft strøk i Miami. Vi følger hans kamp med å finne sin plass i verden, og får en tidløs historie om menneskelig kontakt og de øyeblikkene hvor mennesker og krefter former våre liv og gjør oss til den vi er.

Moonlight med Mahershala Ali og Shariff Earp. Copyright: SF Anytime.