Dette er høstens mest populære serier på HBO Nordic

Se Maggie Gyllenhaal og James Franco i sesong 1 av The Deuce

Get er alene om å kunne tilby deg muligheten til å velge inn HBO Nordic i ditt tv-tilbud, og i høst kan du boltre deg med en rekke nyheter sammen med klassiskerne. Her finner du seriene som er mest populær blant våre abonnenter nå. 


Se HBO Nordic på Get-boksen eller med Get tv for Apple TV, nettbrett og mobil.

SÅ ENKELT VELGER DU

  1. Last ned Min Get-appen eller logg inn på get.no
  2. Velg kanalene eller innholdet du ønsker og trykk «Bekreft valg».
  3. Innholdet blir tilgjengelig umiddelbart. Du kan endre tv-pakken så ofte du vil uten ekstra kostnad.

Logg inn og velg

Velg inn HBO Nordict for 40 poeng

Bestill mobil fra Get

Game of Thrones (2017)

Eventyr – Sesong 1 – 7

Game of Thrones er en amerikansk fantasy- og drama-TV-serie basert på fantasyserien «En sang om is og ild» av forfatteren George R.R. Martin, der den første boken har tittelen «A Game of Thrones». Første sesong hadde premiere 17. april 2011. Det har siden da blitt utgitt en sesong årlig, og den syvende sesongen ble avsluttet i august 2017. Serien vil avsluttes med den åttende sesongen i 2018.

The Walking Dead

Drama – sesong 1 – 6

The Walking Dead er en amerikansk drama- og grøsserserie som har gått på AMC siden 2010. Serien handler om en liten gruppe overlevende etter en «zombieapokalypse». Mesteparten av historien foregår i Atlanta-storbyområdet og deretter i det nordlige Georgia, hvor de overlevende søker etter en trygg havn unna horden av «vandrere» (som zombier kalles), som fortærer alt levende de fanger. De som blir bitt ender selv opp som zombier. Serien bygger på tegneserien The Walking Dead.

The Shannara Chronicles

Eventyr – sesong 1 – 2

Det har gått flere tusen år siden menneskehetens tilintetgjørelse. Verden er delt inn i det som heter De Fire Land. Innbyggerne her er en blanding av flere raser, som elver, dverger, troll, gnomer og mennesker. I sentrum står slekten Shannara. Deres etterkommere har arvet magiske krefter, og deres opplevelser vil omskape verdens fremtid. Ved historiens begynnelse ser vi at onde, mørke krefter er i ferd med å unnslippe, etter flere års fangenskap. Amberle, en ung alveprinsesse; Wil, den siste etterkommeren av Shannara-slekten; og Eretria, en omstreifer av menneskeslekt, oppdager at de er de eneste som kan stanse de onde maktene, og de blir tvunget til å danne en usikker allianse. Deres tilsynelatende umulige oppdrag hjelper dem til å finne seg selv. De oppdager etter hvert sin indre styrke for å overkomme tvil og frykt, og akseptere sine skjebner.

Se Austin ButlerIvana Baquero i serien The Shannara Chronicles. Foto: HBO Nordic

The Office (US)

Komedie – sesong 1 – 9

The Office (US) er en amerikansk fiktiv dokumentarserie som er basert på den engelske serien ved samme navn. Handlingen er lagt til firmaet Dunder Mifflin i Scranton, Pennsylvania.

The Sopranos (2007)

Drama – Sesong 1 – 6

I seks sesonger har trofaste fans sett Tony Sopranos håndtere problemene med å balansere privatlivet og den kriminelle organisasjonen han leder. Overalt har seerne benket seg for å følge med på mafiaen, maten, familien og hvem som var den neste til å bli ekspedert. Opplev den komplette versjonen av denne høyt elskede Emmy-, Golden Globe- og Peabody-belønte serien som du aldri har opplevd den før.

Big Little Lies (2017)

Drama – Sesong 1

Reese Witherspoon, Nicole Kidman og Shailene Woodley spiller i denne HBO-dramaserien. Det er en mørk komedie om tre mødre fra nordlige California. Deres tilsynelatende perfekte liv rakner og ender med drap.

Se Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Adam Scott og Reese Witherspoon i Emmy-vinneren Big Little Lies (2017). Foto: HBO Nordic.

Big Little Lies og The Handmaid’s Tale vant fem Emmyer hver – les mer

The Deuce (2017)

Drama – Sesong 1

«The Deuce» viser historien om legaliseringen og den påfølgende fremgangen til pornoindustrien i New Yorks Times Square fra tidlig på 1970-tallet til midt på 1980-tallet. Vi ser den turbulente og tøffe tiden i starten av det som skulle bli USAs multimilliard sex-industri.

Husk at du kan se serier fra Get når du vil – les mer her

The Handmaid’s Tale (2017)

Drama – Sesong 1

Denne dramaserien er basert på en prisvinnende og bestselgende roman av Margaret Atwood, og den handler om livet i dystopiske Gilead, et totalitært samfunn i det som tidligere var en del av USA. Gilead står overfor miljøkatastrofer og en stupende fødselsrate og blir styrt av forskrudde fundamentalister som behandler kvinner som statens eiendom. Offred (Elisabeth Moss) er en av de få kvinnene som fortsatt er fertile. Hun er tjenerinne hos den øverste lederen og er en av flere kvinner som er tvunget inn i seksuelt slaveri, som et siste desperat forsøk på å øke befolkningen i en ødelagt verden. I dette skremmende samfunnet, der ett galt ord kan få henne drept, navigerer Offred mellom ledere, deres grusomme koner, tjenestefolk og de andre tjenerinnene. Hvem som helst av dem kan være en spion for Gilead. Offred har bare ett mål: å overleve og finne datteren som ble tatt fra henne.

Girls

Komedie – Sesong 1 – 6

Girls er skrevet og regissert av Lena Dunham. Hun er også seriens hovedrolleinnehaver. Serien er et komediedrama som følger en venninnegjeng og deres liv i New York. Handlingsløpet og seriens hovedroller skal være inspirert av Lena Dunhams opplevelser og erfaringer.

Berlin Station

Drama – sesong 1 – 2

Et spiondrama satt til en CIA-base i nåtidens Berlin. En ny saksansvarlig er på hemmelig oppdrag for å avsløre hvem som lekker informasjon til en varsler. Etter hvert som han graver, oppdager han en konspirasjon som fører tilbake til Washington.