Du får storfilmer fra Paramount+ i tv-abonnementet ditt

Kos deg med Brad Pit, Tom Cruise , Scarlett Johansson og andre topp skuespillere på Paramount+

Paramount+ er et filmbibliotek med en rekke storfilmer. Se Tom Cruise i Jack Reacher og Brad Pitt som kanadisk agent i Allied, eller Scarlett Johansson i actionfilmen Ghost in the Shell. 


I Paramount+ inngår et fantastisk utvalg av Hollywood klassikere som Gudfaren-filmene og en rekke populære TV-serier fra MTV og Comedy Central. Du finner tjenesten under «Filmer» i Get nett-tv og Get tv-appen for Apple TV, nettbrett og mobil. Paramount+ blir også tilgjengelig på Get-boksene i løpet av februar. Paramount+ er foreløpig inkludert i din tv-pakke helt uten ekstra kostnad.

Allied

Drama / Romantikk – 2016

Når etterretningsagenten Max Vatan (Brad Pitt) får vite at kona (Marion Cotillard) i all hemmelighet kanskje jobber for fienden, har han bare 72 timer på seg til å bevise hennes uskyld og redde sin familie før han må gjøre det utenkelige.

Baywatch

Komedie – 2017

Mitch (Dwayne Johnson) er den store badevaktkongen i California. Når den selvgode nykomligen, Matt (Zac Efron), blir medlem av Baywatch-teamet til Mitch er det duket for konflikter. Samtidig får de snusen i en smuglerring som opererer i strandområdet. Mitch og Matt må legge forskjellene sine til side og få med seg resten av Baywatch-gjengen på etterforskningen.

Ghost in the Shell (2017)

Action / Drama – 2017

«Scarlett Johansson er glimerende» (Stephanie Zacharek, Time) i den visuelt imponerende Ghost in the Shell, et actionfylt eventyr som utspiller seg i en fremtidig verden der folk blir forbedret med teknologi.

Fences

Drama – 2016

Filmen foregår i 1950-tallets Pittsburgh og er en lidenskapelig skildring av Troy Maxson (Washington), baseballspiller i den afroamerikanske ligaen, og hans kamp for å forsørge sin familie i en verden som truer med å undertrykke ham.

Jack Reacher: Never Go Back

Action – 2016

Når major Susan Turner (Cobie Smulders) blir uskyldig anklaget for forræderi, oppdager Jack Reacher (Tom Cruise) at hun er målet for en enorm statskonspirasjon.

 

xXx: The Return of Xander Cage

Action – 2017

Xander Cage er tilbake i spillet og leder et team med vågale adrenalinjunkies på et oppdrag der det gjelder å sparke ræv, redde dagen og samtidig se bra ut.

Monster Trucks

Eventyr – 2017

Tripp er en high school-elev med talent for å bygge trucks. Han gjør en utrolig oppdagelse – et bensinslukende vesen som heter Creech.

Goat

Drama – 2016

Etter et forferdelig overfall begynner en 19 år gammel gutt på college sammen med broren sin, og de blir med i samme studentforening. Det som skjer der I «brorskapets» navn, setter hans loyalitet mot sin bror på prøve, på brutale måter.

Brother Nature

Komedie – 2016

Roger (Taran Killam) er en konservativ politiker som har store planer for hvordan han skal fri til drømmejenta (Gillian Jacobs) i hennes families sommerhus.