Nå får du en ny tv-opplevelse på Get box mikro

Get box Mikro er nå blitt enda bedre.

Get Box Mikro er blitt enda bedre. Vi lanserer nå en ny måte å se tv på, med ny meny og nye tjenester som opptak, start forfra, reprise, filmleie.


Her er de nye funksjonene:

  • Start forfra - du trenger aldri å miste starten hvis du kommer for sent til programmet
  • Reprise – tusenvis av programmer fra siste uke tilgjengelig i arkiv
  • Fire samtidige opptak – ta opp fire og se på et femte program
  • Filmleie (Play) – tusenvis av nye filmer som oppdateres hver uke
  • Globalt søk - på tvers av alt innhold

Helt nytt design

Med den nye tv-opplevelsen på Get box Mikro får du tilgang til enda mer innhold. Det nye designet er laget for å hjelpe deg med å finne frem til, og utforske, alt du kan se med Get.

Opptak

Med den nye tv-opplevelsen på Get box Mikro kan du nå ta opp dine favorittprogrammer. Opptakene lagres i «Mitt arkiv» og serier blir lagret i sesonger slik at du enkelt finner frem. Tjenesten forutsetter at Get-boksen er koblet til internett og. Ta opp 4 program samtidig og 140 timer med opptak totalt. Vær oppmerksom på at opptakene slettes etter 6 måneder.

Se på dine favoritt programmer når du vil med opptak og reprise.

Hva koster det?

Oppdateringen koster ikke noe og de tre første måneden får du også med opptaksfunksjon med skylagring. Denne tjenesten vil koste kroner 99,- per måned etter utløpt kampanjeperiode og må bestilles om du ønsker å beholde opptak på boksen. Mer informasjon finner du på nye.get.no


Tips! 

Nå kan du se tv overalt med Get sin nye strømmetjeneste. Snart finner du appen på Apple TV, men allerede nå kan du kan se på tv rett i nettleseren på PC og Mac. Tjenesten har også støtte for AirPlay og Chromecast.