BEAT

BEAT

Med Beat på Get box II kan du lytte til tusenvis av sanger fra norske og utenlandske artister, i tillegg kan du enkelt sette opp spillelister og styre musikken på tv-en med mobilen. 

Beat Abonnement

Beat på Get box II er inkludert i ditt Get abonnement. Har du lyst til å ta musikken med deg på mobilen eller nettbrett oppgraderer du enkelt abonnementet til Premium eller Familie.

Free er det kostnadsfrie alternativet som følger med din Get box II. Du kan bruke mobilappen til Beat for å sette opp profiler og spillelister, i tillegg til å bruke den som fjernkontroll inne i Beat.

Med Premium kan du ta med deg Beat overalt. Også utenlands og offline. Premium koster kr 99,- pr måned og faktureres sammen med ditt Get abonnement. Du kan benytte en bruker om gangen med Premium.

Abonnementet Familie er for deg som ønsker å dele abonnementet med familien. Med Family kan dere være tre brukere samtidig og dere kan ta med dere musikken hvor dere vil. Dette koster kr 169,- pr mnd og faktureres sammen med ditt Get abonnement.


Slik oppgraderer du

Første gang du åpner appen vil du få spørsmål om hvilket abonnement du ønsker:

  1. Velg abonnementet du vil ha
  2. Legg inn ditt mobilnummer (samme nummer som er registret på ditt kundeforhold hos Get)
  3. Bekreft bestilling med kode fra sms

Du kan også oppgradere til Premium eller Familie inne i Beat-appen.

Last ned Beat til din telefon og nettbrett
App Store Google Play Windows Phone