Se tv hvor som helst med Get

TV PÅ NETT: Tv-innholdet fra Get er tilgjengelig i nettleseren din, enten du er hjemme eller på tur. 

Glem eget tv-abonnement for hytte eller kjellerstue. Nå tar du enkelt med deg Get-abonnementet og ser tv hvor du vil – også på hytta i vinterferien.

Tv hvor du vil

  • PC og Mac
    Med Get nett-tv kan du se tv, sport, filmer og serier i nettleseren på PC/Mac, eller med app på Apple TV. Følg med på det som skjer med live-tv, eller se favorittserien din når du vil i arkivet. Tjenesten har støtte for Chromecast og AirPlay.

  • Nettbrett og mobil
    Ønsker du å bruke mobil eller nettbrett kan du benytte deg av vår Get tv-app. Her kan du se live-tv, filmer du har leid, eller sette program på opptak til senere.

Redd for å gå glipp av lørdagskrimmen eller for at kveldstimene på hytta blir litt seige og langdryge sammen med svigermor og de åtte ungene? Fortvil ikke, med Get-abonnement har du tilgang til en hel verden av avkobling, også på hytta.
– Med Get nett-tv for nettlesere, hvisker vi fullstendig ut skillet mellom å kunne se tv innenfor og utenfor hjemmet. Med en pc eller Mac, har du nå tilgang til å se alt tv-innholdet ditt fra Get hvor enn du befinner deg, sier produkt¬direktør Torbjørn Aamodt Ellingsen i Get.

Les også: – Et fantastisk fotballtilbud fra Get

Se direkte-tv eller HBO Nordic på nett

Med tv i nettleseren har Get sørget for at tv-kundene kan ta med seg alt tv-innholdet dit de til enhver tid befinner seg. Alt du trenger for å kunne se på serier, sport, nyheter eller gode filmer, er tilgang til bredbånd. Så kan du nyte dine tv-opplevelser fra Get-abonnementet hvor som helst i Norge.
På get.no finner du enkelt frem til nett-tv, som gir deg tilgang både til direkte-tv og et stort antall kanaler og strømmetjenester, som HBO Nordic og Cirkus med det beste av britisk krim og drama.

Les mer om tv fra Get

POPULÆRE LØGNER: Serien Big Little Lies har med sin litt ukonvensjonelle historieoppbygging og ikke minst klasseskuespillere som Reese Witherspoon (bildet), Nicole Kidman og Alexander Skarsgård, blitt en stor HBO-suksess. Foto: HBO Nordic

Hyttekos på nett

Med Gets nett-tv, behøver du dermed ikke å bekymre deg for om du får med deg påskeuhyggen på NRK, TV 2 eller for den saks skyld krim du velger selv fra Gets strømmetjenester.
– Vi mener dette gir en stor merverdi for alle kunder som nå kan pakke med seg tv-innholdet når de drar på hytta på fjellet eller på tur i campingvogna, sier Torbjørn Ellingsen Aamodt.

Les også: Tilgang til HBO Nordic og sport i verdensklasse